Color Line er et av flere rederier som merker økt pågang fra reisende etter flyplasskaos og streik. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB

Økt pågang for ferjeturer til utlandet: –⁠ Vi har sett effekt av SAS-streiken og flykaoset

Rederiene som har ferjer fra Norge til utlandet, merker en pågang av folk som ønsker ferje for fly i en sommer preget av flyplasskaos og streik.


– Nå er det en slags høysesong av høysesongen, og vi ser en noe høyere aktivitet på nettsidene våre, sier Erik Brynhildsbakken i Color Line til Fædrelandsvennen.

– I tillegg får vi henvendelser fra grupper av folk som er blitt rammet av streiken og trenger hjelp til å få gjennomført den planlagte reisen, fortsetter han.

Også rederiet Holland Norway Lines, som drifter det nye cruiseskipet Romantica fra Kristiansand til Nederland, merker økt interesse.

– Det er alltid vanskelig å fastslå sammenhenger nøyaktig, men siden flykaoset startet både i Norge og i Europa, ser vi økt pågang av passasjerer som ønsker å reise med oss, sier administrerende direktør Morten G. Aggvin.

Det samme melder Brian Thorsted Hansen, konsernsjef i Fjordline.

– Vi har sett effekt av SAS-streiken og flykaoset. Det har jo en positiv effekt for oss.

–––––––––

 

Debatt
Vefsn No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.