Foto: Kristian Rødvand

Nytt turkart ute til folket

Skrevet av Hogne Hjerpås
06.02.2020 10:16

Vi oppfordrer alle til å ta kartet i bruk, legg det i sekken sammen med et kompass når dere skal ut på tur, og så håper vi at kartet kan være en motivasjonsfaktor for å komme seg ut både vinter og sommer, sier Daglig leder Helgeland friluftsråd Hogne Hjertås

Turkart for Vefsn kommune


Vi har nå startet distribusjonen av det nye turkartet for Vefsn kommune, og det har allerede dukket opp i mange postkasser i Vefsn. Utgivelsen av turkartet er er samarbeidsprosjekt mellom Helgeland friluftsråd og Vefsn kommune, og utgivelsen er støttet økonomisk av Nordland fylkeskommune. Turkartet sendes ut til alle husstander i Vefsn kommune, totalt ca 6500 eks. Kartet er gratis, det er trykket på vannfast papir, og oppdatert så godt det lot seg gjøre på trykketidspunktet.


Vi oppfordrer alle til å ta kartet i bruk, legg det i sekken sammen med et kompass når dere skal ut på tur, og så håper vi at kartet kan være en motivasjonsfaktor for å komme seg ut både vinter og sommer. Og skulle det være slik at noen er utrygge med bruk av kart& kompass, så  kan dere vite at Helgeland friluftsråd planlegger gjennomføring av nybegynnerkurs i friluftsliv, kart & kompass i løpet av året.


Hvis det er noen husstander som i løpet av et par ukers tid ikke har mottatt kartet, kan de henvende seg til Helgeland friluftsråd på mail: [email protected], så skal vi ordne et kart til disse husstandene også.


Med vennlig hilsen

Hogne Hjerpås

Daglig leder

Helgeland friluftsråd

Debatt
Vefsn No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.