Illustrasjon: Gerd Altmann, Pixabay

Nytt smittetilfelle i Træna

Skrevet av Roger Marthinsen
06.10.2020 09:43

Vedkommende er isolert i sitt hjem.

Træna kommune har fått sitt andre korona-tilfelle. Dette ble bekreftet overfor kommunen for to dager siden, og fremkommer av MSIS sine data for i går.

Det er snakk om importsmitte fra utlandet. Vedkommende er isolert i sitt hjem. Kommunelegen har gjennomført smittesporing.

– Dette er Træna sitt andre smittetilfelle siden pandamien startet i mars i år. Træna kommune vil samtidig oppfordre innbyggerne om å fortsette å holde avstand, vask hendene og host i albuen, skriver ordfører Jan Helge Andersen i en pressemelding. 

Det første tilfellet i Træna ble bekreftet 25. august. 

I Nordland er det per tirsdag morgen bekreftet 218 covid-19-tilfeller i Nordland. I tillegg til i Træna ble det i går registrert et nytt tilfelle i Bodø, som nå har registrert 57 tilfeller totalt.

I Norge ble det i går registrert hele 148 nye tilfeller, og det totale antallet covid-19-tilfeller er nå 14.605. 275 personer er døde etter å ha blitt smittet av viruset.  

Debatt
Vefsn No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.