Ole Henrik Hjartøy, Diana Johnsen, Thomas A. Lehre og Diana Johnsen.

Ny leder i Nordland Høyre

Skrevet av Redaksjonen
03.11.2019 12:57

Ole Henrik Hjartøy fra Bodø er enstemmig valgt som ny fylkesleder i Nordland Høyre. Med seg på laget fikk han Trine Remman fra Narvik som ny 1. nestleder og Thomas A. Lehre fra Alstahaug ble gjenvalgt som 2. nestleder.

-Jeg gleder meg stort til å kunne bidra, jeg er både takknemlig og ydmyk for å igjen kunne være med i politikken. Nordland er mulighetenes fylke. Vår viktigste oppgave er å skape grunnlag for at ungdom satser framtiden her gjennom utdanning, arbeidsplasser, bolyst og ikke minst stolthet over å bo i Nordland, sier Ole Henrik Hjartøy i en pressemelding fra Nordland Høyre.

Hjartøy kommer fra jobben som direktør i NHO Nordland, og har tidligere vært ordfører i Bodø.

Trine Remman er fra Narvik er og har følgende begeistret kommentar på valget av henne som ny nestleder.

-Vi har hatt et fantastisk årsmøte med statsminister Erna på besøk. Jeg er virkelig begeistret og jeg ser på det som en stor ære å bli valgt som 1.nestleder for Nordland Høyre, jeg ønsker å være en tydelig stemme inn i Høyre for viktige politikkområder for hele fylket, og ikke minst jobbe for våre folke- og tillitsvalgte i hele Nordland, sier en fornøyd og glad nyvalgt nestleder.

Gjenvalgte nestleder Thomas A. Lehre fra Alstahaug ser frem til å fortsette.

- Jeg tror dette blir et sterkt og godt arbeidsutvalg som skal ta tak i jobben videre, jeg gleder meg stort og er glad for fornyet tillitt, sier Lehre.

Debatt
Vefsn No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.