– Jeg gleder meg til å ta Storvik i Mosjøen videre, sier Veronica Danielsen om sin nye stilling.

Ny daglig leder i Storvik Mosjøen AS

Veronica Danielsen er nylig ansatt som daglig leder i Storvik Mosjøen AS.

Veronica kommer allerede fra stilling i Storvik i Mosjøen som konstituert avdelingsleder og ordrekoordinator , og som vefsning er hun da godt kjent med det lokale næringslivet. 

Veronica tar over et selskap i full fart, som allerede er godt posisjonert med viktige vedlikeholdskontrakter for Alcoa Mosjøen og leveranser til andre kunder i regionen. Storvik er et ledende mekanisk- og teknologiselskap etablert i 1913, med fokus på forbedringer for prosessindustrien. I Mosjøen jobber Storvik tett med Alcoa og har mekanisk verksted og kontorer i industriparken på Baustein. Storvik-gruppen har fra 2018 og frem til 1. mai 2022 vært organisert i Mosjøen som en avdeling i Storvik AS, men er nå etablert med eget aksjeselskap i Mosjøen. Storvik Mosjøen AS er 100% eid av Storvik-gruppen som har hovedkontor på Sunndalsøra.

– Med Veronica som Daglig leder i Storvik Mosjøen er vi sikre på at vi får en optimal tilstedeværelse for å dekke den sterkt økende etterspørselen etter Storvik sine produkter og tjenester i Mosjøen og omegn, sier styreleder Stein Kjartan Vik og konsernsjef i Storvik-gruppen. Vi er med andre ord svært glade for at Veronica har akseptert å gå inn i rollen som Daglig leder, avslutter Vik.

– Jeg gleder meg til å ta Storvik i Mosjøen videre. Sammen med fantastiske ansatte og med solide eiere i ryggen har vi mulighet til å utvikle oss i takt med behovet til våre kunder, uttaler Danielsen. 

Storvik sine vekstambisjoner i Mosjøen understrekes med at Storvik tidligere i år kjøpte tilleggsareal på ca 2 mål tomt og eier nå omtrent 7 mål på Baustein eller nærmere bestemt Pålgarden. Storvik har nylig ferdigforhandlet opsjonsavtale om kjøp av ytterligere 7 mål tomt fra Vefsn kommune. Utnyttelsen av dette arealet vil være i tråd med eksisterende virksomhet, samt plan om etablering av anlegg for gjenbruk av metaller som blir brukt i tilvirkning av aluminium.

Debatt
Vefsn No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.