Syklene på sørenden av anodebakeriet har fått nye farger. Foto: Trym Solhaug Vassvik

Nå er syklene nymalte til Arctic Race of Norway : –⁠ Vi elsker jo gode idéer og gode initiativ i Alcoa

– Her får vi satt fokus på inkludering og mangfold, som er en av våre kjerneverdier.

Den våkne vefsning har kanskje allerede fått med seg at syklene på Alcoa nå har fått noen flotte nye farger. Syklene på sørenden av anodebakeriet som tidligere var grå kommer nå i regnbuefarger. Timingen er selvfølgelig ikke tilfeldig. 

Kim Fjellbekkmo er teamleder på anodebakeriet og en av initiativtakerne som både var med å klekke ut ideen og som har trosset høyden for å få malt syklene. 

– Vi var en gjeng fra anoden som deltok på det fantastiske arrangementet som Mosjøens første Pride var og følte bare at her må vi kunne gjøre noe som står seg hele året. Det kom inn et kjempegodt forslag om å gjøre noe med syklene.

– Vel vitende om at Arctic Race var rett rundt hjørnet kastet vi oss rundt. Nå er vi bare spente på om sluttresultatet blir å se på TV-en. 

(Saken fortsetter under bildet)

Bilde fra Pride. Kjell Fjellbekkmo er nummer tre fra venstre. Foto: Trym Solhaug Vassvik

Verksdirektør Roy Hammer berømmer Kim og kollegene hans for initiativet. 

– Vi elsker jo gode idéer og gode initiativ i Alcoa. Her får vi satt fokus på inkludering og mangfold, som er en av våre kjerneverdier. Så er det gøy å være en liten bit av den folkefesten som er Arctic Race of Norway.

– Syklene har jo også hengt der veldig lenge som et av mange eksempler på hvor viktig aluminium er for å produsere alle de tingene vi trenger og setter pris på i hverdagen, og de har virkelig hatt godt av et nytt strøk maling. 

[annonse]
––––––––––

 

 

Debatt
Vefsn No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.