Mosjøen IL er klare for 3. divisjon. Her fra en tidligere kamp på Ytteren mot Bossmo&Ytteren, som Mosjøen vant. Foto: Kristian Rødvand

Nå er det avgjort - RFK får motstand fra Mosjøen i neste sesong

Mosjøen IL rykker opp til 3. divisjon etter å ha beseiret Skånland. Dermed møter Rana FK blåkledd motstand fra Vefsn i neste sesong.


I dag spilte Mosjøen IL den andre av to kamper i opprykksduellen mot Skånland. MIL vant 2-o  og sikret opprykk med 4-0 hele sammenlagt over to kamper.

Som vel de fleste med interesse for lokalsport vet spiller artistduoen Marcus og Martinus Gunnarsen på Mosjøen IL, og det var førstnevnte som satte inn det først målet i ruskeværet på Kippermoen Stadion. 

– Det skjedde så fort, og når jeg ser keeperen kommer ut, handler det bare om å få plassert ballen. Det føltes som om jeg ble 10 kg lettere da ballen trillet forbi keeperen og i mål, uttalte en strålende fornøyd Gunnarsen til Helgelendingen etter kampen.

– Da vi gikk inn i årets sesongen kunne vi bruke det til å gi oss ekstra intensitet og aggresjon, fordi vi ville vise at vi fortjener å rykke opp. Så har det utover sesongen egentlig handlet om å holde oppe fokuset og fortsette å spille vår fotball. Vi har hatt en utrolig sesong, selv om det alltid er ting som kan bli bedre, fortsatte han

Mosjøen var nærme å rykke opp ifjor, men klarte det ikke. Derfor smakte det ekstra godt å klare det i 

– Det er en fantastisk følelse å rykke opp, og det betyr utrolig mye for hele klubben. Vi var så nærme i fjor, og denne sesongen har vi jobbet enda hardere, sier Gunnarsen.

Med Mosjøens opprykk må altså Rana FK forberede seg på blåkledd motstand fra Vefsn i neste sesong, noe som nok er positivt for både spillere og supportere. Den stadige feiden mellom Rana og Vefsn begynner vel de fleste å bli lei av, men akkurat på fotballbanen er den nok mer enn velkommen.

-–

 

 

Debatt
Vefsn No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.