MOTO Musikkskole - stiftelsesmøte 25. april 2021.

MOTO Musikkskole starter opp i Mosjøen

I en pressemelding forteller Cathrine Holmesland og Håkon Drevland om Mosjøens nye musikkskole.


Cathrine Holmesland og Håkon Drevland er to unge musikere som allerede har bygget seg opp et renommé som dyktige pedagoger. Nå har de gått sammen for å fylle et udekket behov i Mosjøen innenfor undervisning på grovmessing og slagverk. 25. april stiftet de MOTO Musikkskole, som vil starte opp undervisning allerede i august.

De vil tilby undervisning på slagverk- og messinginstrumenter. MOTO Musikkskole skal fokusere på mer enn kun den typiske spilletimen, og legger særlig vekt på samspill og det sosiale. Som en del av tilbudet ønsker de å skape arenaer hvor elevene møtes for å uttrykke spilleglede. Det vil bli gruppetimer, ekstra seminarer, konserter og musikalske sosiale aktiviteter. 

Cathrine og Håkon vil tilby instrumentalundervisning, i en skreddersydd og sammensatt pakke til barn, unge, og voksne amatører, gjennom enkeltundervisning, gruppeundervisning, seminarer og aktiv konserttrening. Fokuset vil være på samspill og de sosiale relasjonene mellom elevene.

 

Kontaktinformasjon

Cathrin Holmesland: 95495609

Håkon Drevland: 46806375

Debatt
Vefsn No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.

Les mer om:

MOTO Musikkskole