Per Theodor Tørrissen innrømmer at det har vært krevende å drive Matkollektivet.

Matkollektivet Vikgården begjærer oppbud

Skrevet av Pål Leknes Hanssen
04.02.2019 09:55 - OPPDATERT 04.02.2019 13:17

– Det er sånn det blir av og til, men jeg tror det er plass for flere serveringssteder i Mosjøen, sier Per Theodor Tørrissen.

Eierne bak selskapet Matkollektivet Vikgården AS, har bestemt seg for å begjære oppbud. Det er Hege Nymoen Tørrissen, Vikgården AS og Per Theodor Tørrissen som eier aksjene i selskapet.

– Da vi startet opp bestemte vi oss for at vi ikke ønsket å drive vanlig kafe. Vi ville satse på andre matopplevelser, holde kurs og reise rundt for å jobbe. Det har vist seg at det har vært krevende og har kostet mer enn det har smakt, sier Per Theodor Tørrissen.

Det er et og et halvt år siden oppstarten og Tørrissen innrømmer at det har vært ei krevende tid.

– Det er en marginal bransje som krever at det jobbes mye. Det er ikke alltid forenlig med å ha små unger og vi ble nødt til å ta et valg, sier Tørrissen som har hatt permisjon fra jobben ved Mosjøen videregående skole avdeling Marka siden oppstarten i 2017.

– Permisjonstida mi gikk ut nå og jeg var uansett nødt til å ta et valg. Nå ble det som det ble, men jeg tror absolutt det er rom for flere serveringssteder i Mosjøen, sier han.

Matkollektivet Vikgården AS hadde et lite underskudd på 38.000 kroner i 2017.

Debatt
Vefsn No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.