Martin Olderskog Lie er leder for Feel24-kjedens største treningssenter; det nyåpnede senteret i Mosjøen.

Martin er sjef for Feel24-kjedens nye flaggskip

Skrevet av Roger Marthinsen
08.10.2019 19:30 - OPPDATERT 09.10.2019 06:02

– Det er gøy at det satses i Mosjøen, sier Martin Olderskog Lie, som får ansvaret for kjedens største senter.

Martin Olderskog Lie (27) blir senterleder for Feel24s største treningssenter; det nyåpnede senteret i Mosjøen. 

– Jeg gleder meg veldig, og er supermotivert til å jobbe med Feel24, sier Lie.

MOTIVERT AV Å MOTIVERE

Med totalt fjorten sentre fra Mosjøen i sør til Alta i nord har Feel24 en klar nordnorsk profil. Det treffer den nye senterlederen midt i hjerterota.

– At vi satser på trening i Nord-Norge gjør at man får en ekstra tilhørighet til konseptet som er ekstra gøy. Feel24 har et rent og flott lavterskel-konsept som passer alle og enhver. Jeg liker veldig deres verdier og hvordan de satser på treningen. Her er det lavterskel i alle ledd, sier Lie, som er er utdannet Personlig Trener igjennom Active Education, og selv har ti års erfaring med egen trening.

Rundt 400 personer var innom da Feel24 åpnet i Mosjøen.

– Hva gjør deg motivert til å jobbe i denne bransjen? 

– Det som kanskje trigger meg mest, er å se andre treningsglade mennesker lykkes med å nå sine mål. Jeg har alltid likt å motivere andre.

– Et annet, viktig aspekt er å få befolkningen i bevegelse! Vår største konkurrent er helt klart sofaen. Vi ønsker å få folk opp og ut i trening! Uansett treningsbakgrunn, erfaring eller fasong er du hjertelig velkommen til oss, sier han og utdyper: 

– Det er viktig med lav terskel når man snakker om trening. Trening skal gi overskudd til å prestere bedre i hverdagen. Enten det er snakk om å gå på tur i fjellet eller å prestere bedre på hjemmebane. Det ønsker jeg å jobbe hardt for å gi folket, sier Martin Olderskog Lie.

FORNØYDE EIERE

Det er nå en ukes tid siden Feel24 åpnet dørene til kjedens nye flaggskip, i Mosjøen. Både senterleder og eiere er strålende fornøyd med starten.

Senteret i Mosjøen er pr. i dag Feel24s sørligste senter.

– Over 400 personer var innom på åpningsdagen. Interessen har vært kjempestor, og det var helt rått å se så mange flotte mennesker innom, sier Lie.

– Det er fantastisk å se at når man lager et skikkelig stort produkt og satser hardt med kvalitet i alle ledd, så fungerer det. Vi har jobbet med dette i snart fire år, og vi har fått så mange gode tilbakemeldinger på sentret at jeg blir helt rørt, sier Thomas Nilsen i Feel24.

– Her trener folk i alle aldre. Det er gøy. Det er stort senter med tøft lokale. Det er det senteret vi har lagt desidert mest mulig tid i til nå, og vi hadde egentlig forventet at det skulle være en bra åpning, supplereer Mats Ola Martinsen. 

 

Debatt
Vefsn No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.