Foto: Roger Marthinsen

Mann på 22 år omkom etter trafikkulykke

Skrevet av Silje-Tamara Rojas
04.12.2019 22:44 - OPPDATERT 05.12.2019 06:00

Tidligere i dag skjedde en kollisjon mellom en trailer og en personbil i Korgfjelltunellen. Mannen som kjørte bilen pådro seg alvorlige skader og omkom som følge av dette onsdag kveld.

Onsdag ettermiddag meldte operasjonssentralen i Nordland politidistrikt om at en kollisjon hadde forekommet i Korgfjelltunellen på E6. 

Ulykken var en kollisjon mellom en trailer og en personbil hvor føreren av bilen ble sittende fastklemt og fikk hjelp av personer på stedet. 

Rundt klokken 16:18 meldte operasjonssentralen at personen som kjørte personbilen ble fraktet fra ulykkesstedet med ambulanse til Helgelandsykehuset. 

Personen var alene i bilen og var hardt skadet. Sjåføren av traileren kom uskadd fra ulykken.

Omkom fra skadene

Onsdag kveld opplyser kirurg ved Helgelandsykehuset i Mo i Rana, Christian Lolland til Rana No, at mannen på 22 år omkom som følge av skadene.

– Mannen hadde brudd, hodeskader og bukskader som var meget alvorlig. Han ble behandlet på operasjonsbordet lenge, men døde dessverre av skadene, sier Lolland. 

Mannen var hjemmehørende i Hemnes kommune. Pårørende er varslet. 

Debatt
Vefsn No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.