Foto: Rana No

Mann mistet livet i trafikkulykke

Mann fra Trøndelag døde etter kollisjon i Dunderlandsdalen.

I forbindelse med en alvorlig trafikkulykke på E6 i Dunderlandsdalen i kveld, bekrefter politiet nå i kveld at en mann i 50-årene er bekreftet død på stedet.

– Avdøde er hjemmehørende i Trønderlag. Pårørende er varslet, sier politioverbetjent i  Nordland politidistrikt, Remi Johansen.  

Politiet fikk melding om ulykken klokken 19:39, og meldte tidligere i kveld at det skal dreie seg om en møteulykke mellom en bobil og en motorsykkel. I alt fire personer var involvert. De andre involverte, tre personer i bobilen, blir tatt hånd om av kriseteam i Rana kommune. Også pårørende av avdøde blir ivaretatt av Rana kommunes kriseteam.   

– Årsaken til ulykken er enda ikke avklart, og politiet jobber fortsatt på stedet. Det vil bli redusert fremkommelighet, forbi ulykkesstedet, da vi avventer ulykkesgruppen fra Statens Vegvesen, sier Johansen. 

Politiet ber om at andre trafikanter nå viser forståelse for at E6 er stengt, og er tålmodige. Det vil bli trafikkdirigering forbi ulykkesstedet.

Debatt
Vefsn No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.