Mann død etter voldshendelse

Skrevet av Kristian Rødvand
21.03.2020 12:07 - OPPDATERT 22.03.2020 12:17

En mann døde etter en voldshendelse i et privat hjem i Mosjøen natt til lørdag. Dette skriver Nordland politidistrikt i en pressemelding.

En annen mann er pågrepet og siktet for grov kroppsskade med døden til følge. Politiet melder at de to har en familiær relasjon til hverandre.

– Politiet har iverksatt etterforskning både på åsted og i form av vitneavhør. Vi er i en tidlig, men svært viktig fase av etterforskningen, sier Monica Nøtland, jourhavende jurist, Nordland politidistrikt.

De pårørende blir ivaretatt av kommunens kriseteam 

– Politiet kom raskt til stedet og fant at en person var alvorlig skadet. Det ble iverksett førstehjelp, men livet stod ikke til å redde. Mannen ble erklært død en times tid etter at nødetatene ble kontaktet.sier politiadvokat i Nordland politidistrikt, Jonas Nerdal

En annen mann, som er i familie med avdøde, er nå siktet for kroppsskade med dødsfølge. Siktede ønsker ikke å gi forklaring i dag, men har hatt samtaler med sin forsvarer. Avhør av siktede vil bli utført i dag, søndag.

Det var flere personer til stede i huset og disse har i dag blitt avhørt som vitner. De samme personene er pårørende og blir ivaretatt av kommunens kriseteam og andre.

– Det er fortsatt tidlig i etterforskningen og politiet jobber etter flere hypoteser om hva som har skjedd. Vi har i dag hatt egne krimteknikere på åstedet og har startet en omfattende teknisk etterforskning der. Avdøde er sendt til obduksjon og det er planlagt obduksjon i morgen søndag. Siktede vil ble framstilt for varetektsfengsling på mandag, sier Nerdal

 

 

 

 

Debatt
Vefsn No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.