Thomas Nilsen og Martin Olderskog Lie konstaterer at Feel24 har blitt en suksess i Mosjøen, og er nå på utkik etter å utvide staben.

Må utvide staben etter pangstarten

Skrevet av Roger Marthinsen
25.11.2019 06:00 - OPPDATERT 25.11.2019 11:00

Feel24 i Mosjøen er kjedens flaggskip. Nå må senteret utvide!

Feel24 åpnet sitt senter i Vefsnvegen i begynnelsen av oktober. Mottakelsen har vært så positiv at allerede nå er senterleder Martin Olderskog Lie (27) på utkikk etter en ekstra medarbeider.

– Dere søker en til ansatt?

– Ja, vi søker en til ansatt som kan starte snarest. Vi er allerede på utkikk, og det er bare å ta kontakt med oss på telefon, e-post eller stikke innom senteret for en prat, om man er interessert, sier Lie.

I tillegg til å lede senteret, er 27-åringen også er personlig trener for senteret, som er Feel24-kjedens største senter.

– Det å møte så mye glade mennesker hver eneste dag som forteller hvor bra dette er, det gjør så mye med motivasjonen. Jeg gleder meg til hver eneste dag, sier Martin Olderskog Lie.

Da Feel24 åpnet for noen uker siden var over 400 personer innom på åpningen. En avl kjedens gründere, Thomas Nilsen (29), forteller at senteret i Mosjøen har vært en stor suksess. 

– Det har gått over all forventning her i Mosjøen! Vi har masse treningsglade folk i alle aldre og fasonger, som er innom daglig og trener hos oss. Det har gått så fort her, og nå må vi altså allerede utvide staben! En skikkelig pangstart! konstaterer Thomas Nilsen. 

-----

Les også:

[annonse]
 

Debatt
Vefsn No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.