"Skammerens datter" er en av 18 titler som settes opp på Mosjøen kino under årets filmfråtsing. Foto: Filmweb

Lover et hav av titler til hyggelige priser

Skrevet av Pål Leknes Hanssen
11.03.2019 14:23

I dag starter Mosjøen Kino med en hel ukes fråtsing av film. Kinosjefen lover mangfold og kvalitet.

– Dette er 25. gangen vi kjører filmfråtsingen. Samtlige visninger er rabatterte, og vi kan se frem til norges- og førpremierer til fråtsepris, sier kinosjef Per Breirem.

Det bli i alt 18 filmtitler i alle genre og kategorier, og ikke minst for alle aldre. 

– Alle under 15 år får billetten til 60 kroner, om man kjøper billetter samlet til tre forskjellige filmer, sier Breirem.

Norges- og førpremierer. 

Åpningsfilmen i dag mandag kl 18.00 er "Skammerens datter 2-slangens gave". Den bygger på tredje bind i bestselgerserien til Lene Kaaberbøl, om magiske evner, drager og onde kongeriker, og har blitt sammenlignet med fantasyunivers som «Harry Potter» og "Game of thrones".

Tirsdag har "The Sisters Brothers" førpremiere. Filmen er en skikkelig western med et stjernegalleri uten like. Onsdag er det førpremiere på "Den Fantastiske Reisen til Fakiren som gjemte seg i et Ikea-skap".

– Dette er vinneren av Gledessprederprisen fra Filmfestivalen i Haugesund og anbefales på det sterkeste, sier Per Breirem.

Torsdag har "On the Basis of Sex" førpremiere. Det er en rørende og livlig film, inspirert av den sanne historien om høyesterettsdommer Ruth Bader Ginsburg (Felicity Jones) og hennes kamp for likestilling i USA.

 

 

Debatt
Vefsn No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.