Ansvarlig redaktør Pål Leknes har sagt opp stillingen i Vefsn No. Her sammen med markedssjef Kjersti Krutnes. Foto: Torild Wika

Leknes Hanssen slutter i Vefsn No

Ansvarlig redaktør Pål Leknes Hanssen har sagt opp stillingen sin i Vefsn No.


– Det har vært fantastisk å jobbe med oppstarten av Vefsn No. Vi har møtt mye velvilje hos folk og ser helt klart at behovet for ei heldigital avis i Vefsn er til stede, sier Pål Leknes Hanssen.

Han begrunner sin oppsigelse slik:

– Det har selvsagt vært mye arbeid med oppstarten og nå tenker jeg at jeg skal disponere tida mi litt annerledes. Jeg er sikker på at det vi har skapt kommer til å fortsette å være en viktig og klar stemme i lokalsamfunnet.

Styreleder Geir Are Jensen fikk oppsigelsen for en uke siden.

– Jeg vil takke Pål for den store innsatsen han har lagt ned. Det var på hans initiativ vi gikk inn i Vefsn, og hans arbeid har gitt oss fundamentet for videre satsing.

Nå må styrelederen på jakt etter nye redaksjonelle ressurser.

– Som Pål er inne på; dette er en helt spesiell jobb, som krever mye. Vefsn No er en gründerbedrift, der arbeidet bli en livsstil. Vi er ute etter journalistiske krefter med teft, krigervilje og stor arbeidskapasitet, sier Jensen.

Debatt
Vefsn No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.