Etter seks år i MON, er Laila Andersen nå klar for nye utfordringer i Helgeland Reiseliv.

Laila skal utvikle reiselivet på Helgeland

Skrevet av Roger Marthinsen
15.10.2019 19:30 - OPPDATERT 16.10.2019 05:46

Etter seks år i MON blir Laila Andersen utviklingsleder i Helgeland Reiseliv.

Etter seks år i Mosjøen og Omegn Næringsselskap (MON), bytter Laila Andersen nå jobb. Fra stillingen som prosjektleder hos MON, der hun de siste årene har arbeidet med kultur, arrangement og næring, går hun nå over til reiselivsnæringa og Helgeland Reiseliv. Der skal hun arbeide som utviklingsleder, med Mosjøen som kontorsted.

- Jeg er taknemlig for muligheten til å være med å utvikle en svært spennende bransje, med et så stort potensiale. Jeg gleder meg veldig til å bli kjent med aktørene på Helgeland og alle menneskene som gjør en fantastisk jobb hver dag,  for å ta i mot besøkende til regionen vår. Jeg ser frem til å jobbe med prosjekter som dekker hele regionen vår, og å være med å bidra til at vi kan spille hverandre god, sier Andersen til Vefsn No. 

MON-sjef Espen Isaksen beklager at han mister en dyktig og trivelig medarbeider, men berømmer samtidig Andersen for å ta fatt på nye utfordringer.

– Det er alltid trist når gode medarbeidere slutter, men det er en viktig
stilling Laila nå går inn i hos Helgeland Reiseliv og det står bestandig
respekt av å søke nye utfordringer, sier Espen Isaksen.

Andersen starter i sin nye jobb den 2. desember. Før den tid er det nok å gjøre i MON.

- Først og fremst er det full guffe for å få på plass alle detaljene til neste uke, da skal vi arrangere en knakende god grunderuke på Helgeland, sier Laila. 

I tillegg til seks år som prosjektleder hos MON, har Laila Andersen tidligere også jobbet som kunderådgover hos Helgeland Sparebank. 

Debatt
Vefsn No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.