Viseaften med Gisle Erlien og Randi Kveine og konsert med rapgruppen Gatas Parlament er to av neste ukes innslag. Foto: Human-Etisk Forbund

Konsert, foredrag, bokbad og viseaften

Inviterer til folkefest i Vefsn, med en variert meny.

Neste uke braker det løs med Humanistisk Uke. På plakaten står en rekke arrangementer. 

– Hver høst arrangerer Human-Etisk Forbund Humanistisk uke, med en rekke humanistiske arrangementer over hele landet. Med Humanistisk Uke ønsker vi å vise oss frem og invitere til forskjellige arrangementer som kan glede og engasjere, sier Jan Inge Danielsen, leder i Human-Etisk Forbund Indre Helgeland.

I Vefsn er menyen variert. Blant annet inviterer Human-Etisk Forbund til konsert med rapgruppen Gatas Parlament, foredrag om kritisk tenkning, bokbad på biblioteket og viseaften med Gisle Erlien og Randi Kveine.

– Vi har forsøkt å sette sammen et program med noe for alle. Her er det noe for dem som vil underholdes og for dem som vil utfordres. Det er noe for de godt voksne og det er noe for de unge. Så vi håper alle skal finne noe som er spennende for dem. 

Danielsen forteller at det hvert år er tema for uken og at årets tema er kritisk tenkning. 

– I en verden med falske nyheter og konspirasjonsteorier, er kritisk tenkning kanskje viktigere enn noen gang tidligere. Derfor setter vi dette på agendaen i år. Spesielt vil foredraget på onsdag handle om dette. Da vil Erik Tunstad og Vibeke Riiser-Larsen, som har skrevet bok om temaet, fortelle om de tankefellene som vi alle kan gå i når vi skal forsøke å tenke kritisk. Det blir garantert morsom og spennende! 

Til slutt slår Danielsen fast at alle er velkomne. Han håper mange tar turen til de ulike arrangementene. 

– Man behøver ikke være medlem for å komme på disse arrangementer. Dette er arrangementer som vi drar i gang for hele kommunen og for at det skal være et tilbud til alle. Derfor er også alle hjertelig velkomne. 

Mer informasjon om de ulike arrangementene finner man på human.no/vefsn

[annonse]

Debatt
Vefsn No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.