"Klarer du ikke å svelge klimapilla, er det fullt mulig å ta medisinen rektalt."

Skrevet av Christina Fjeldavli
07.02.2020 11:00 - OPPDATERT 07.02.2020 11:52

En knapp uke etter lanseringen av Klimakur 2030, viser det seg at medisineringsplanen skaper et unødvendig høyt konfliktnivå. Mange tror nå at de MÅ ta sprøyte. “Vi har ikke vært flinke nok til å kommunisere at klimakuren også kommer i pilleform”, sier Gnore-ministeren til rikskringkastingen. Klimaministeriet har i dag lagt ut følgende melding til alle landets innbyggere:

“Klimakur 2030 er først og fremst tenkt gitt som ukentlige injeksjoner. Av hensyn til borgere med sprøyeskrekk, har vi imidlertid valgt å gjøre behandlingen tilgjengelig også i pilleformat. Skal du svelge klimapilla, må du svelge den hel, uten motforestillinger. Ta for all del ikke innover deg at klimaeffekten kun eksisterer på et Excel-ark, og fortreng det faktum av rovdriften på naturen fortsetter med uforminsket styrke. 

Klarer du ikke å svelge klimapilla, er det fullt mulig å ta medisinen rektalt. Sørg for å knipe godt, slik at det ikke frigjøres klimagasser i prosessen. Vaginalt inntak av klimakuren gir forøvrig nesten like god effekt som injeksjoner

Oppsøk helsehjelp dersom du lider av myrullnostalgi. Fastlegen vil vurdere om hypnoterapi bør iverksettes. Bare i sjeldne tilfeller vil det være behov for klimalobotomi”.

Debatt
Vefsn No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.