Stig Magne Øie, Vidar Svium, Ninni Moldrem og Julie Vangen Aas ved Rede i Mosjøen inviterer til boligkveld. Foto: Pål Leknes Hanssen

Klare til å gi råd og veiledning om markedet

Skrevet av Pål Leknes Hanssen
13.03.2019 15:16

Går du i tanker om å selge eller kjøpe bolig? Da kan det være en idé å ta turen innom Rede i Mosjøen onsdag ettermiddag.

– Vi skal gi kundene våre de beste råd og tips vi har om boligmarkedet lokalt, sier daglig leder i Rede Eiendomsutvikling, Stig Magne Øie.

I tillegg til representanter fra eiendomsmegleren får man et foredrag av Christian Vammervold Dreyer som er administrerende direktør i Eiendom Norge. Eiendom Norge er bransjeorganisasjonen for norske eiendomsmeglingsforetak og hadde ved årsskiftet 78 foretaksmedlemmer. Medlemmene står for cirka 98 prosent av alle boligtransaksjoner i Norge. Det utgjorde i 2018 139 313 transaksjoner.

– Vi har også invitert Helgeland Sparebank for å si noe om hva som kreves for å få boliglån i dag. Etter informasjonen blir det anledning til å snakke med takstmenn, fotografer og representanter for boligbyggelaget og andre aktører om kommende prosjekt, sier Stig Magne Øie. 

Debatt
Vefsn No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.