Kristian Sivertsen i Raus bryggeri. Foto: Hans Petter Sørensen

Klare for delfinale: –⁠ Vi er veldig glade

Konkurrerer med fire andre bryggerier.


RAUS Bryggeris «Havørn» er sammen med fire andre bryggerier kommet til delfinalen i Det Norske Måltids kåring av årets øl.

– Vi er veldig glade og spente for å være med i en så gjev konkurranse, hvor det beste av det beste blir grundig vurdert av bransjens dyktigste fagfolk, sier Kristian Sivertsen, daglig leder og eier av RAUS Bryggeri.

– Havørn er en stilsikker New England IPA med mengder av fruktig aroma og smak. Ølet er brygget med norsk havre, den norske gjæren kveik og mengder av god humle. Når man heter RAUS sier det seg selv at vi ikke sparer på godsakene i ølene våre.

I løpet av høsten reiser Det Norske Måltid i hele Norge for å gjennomføre årets juryeringer, resultatet er 13 vinnere i finalen den 2. februar 2023.

 

Om Det Norske Måltid: 

  • Det Norske Måltid (DNM) leter etter det ypperste innen norsk mat og drikke, og har etablert seg som en av matbransjens viktigste og mest prestisjefylte prisutdelinger.
    Siden 2008 har DNM jobbet for å posisjonere norsk mat, med mål om å bidra til næringsutvikling gjennom å øke etterspørselen, skape stolthet og styrke omdømmet for norsk matproduksjon. Deltakelse i konkurransen kan ha stor betydning, vi arbeider for å bidra til vekst, kompetansebygging og synliggjøring av norske mat- og drikkeprodusenter, i tillegg å gjøre produktene deres kjent for flere forbrukere. Dette er med å styrke primærnæringene og foredlingsbedriftene innen norsk mat- og drikkeproduksjon.
  • Fra 2020 er Det Norske Måltid et nasjonalt omdømmearrangement, på lik linje med Matstreif og IGW (Internationale Grüne Woche).
  • Det Norske Måltid reiser årlig landet rundt for å gjennomføre konkurransens juryeringer sammen med bransjens dyktigste fagfolk.
***

 

 

Debatt
Vefsn No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.