"Jeg synes det er trist at de fra Hemnesberget som bruker bussen ikke engasjerer seg i denne saken"

Skrevet av Bernt Heimland
13.11.2019 19:30 - OPPDATERT 14.11.2019 06:02

DEBATT: Bernt Heimland liker dårlig at det kuttes i busstilbudet i Hemnes.

Jeg regner med at dere har lest i avisen at samferdselsavdelingen i fylket må redusere tilbudet på blant annet buss, for å spare 15 millioner.

Jeg synes det er veldig dumt at de ønsker å kutte ut busstilbudet Hemnesberget til Finneidfjord klokken 10:10 daglig, med retur fra Finneidfjord klokken 12:40 og lørdagene 14:50. Det er denne bussruten som blir mest brukt av skoleelever og andre.

Hvis en skoleelev for eksempel forsover seg, er det denne bussen vedkommende må bruke for å komme seg til skolen i Mo i Rana.

Jeg synes og det er trist at de fra Hemnesberget som bruker bussen ikke engasjerer seg i denne saken. Derfor oppfordrer jeg de som ønsker å beholde busstilbudet fra Hemnesberget slik som det er i dag, til å skrive under på underskriftslistene som henger på biblioteket og på Best på Hemnesberget. Jeg få sendt underskriftslisten til samferdselsavdelingen i fylket. Jeg håper også at politikerne som sitter i kommunestyret tar tak i denne saken også.

Debatt
Vefsn No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.