Bedriftsidretten i Nordland vil stase mer på lagspill, og vil ha lag fra Rana med når de til høsten sparker i gang en helt ny fotballturnering i Bodø. Her fra Haaland Cup 2018, i Ågahallen. Foto: Roger Marthinsen

Inviterer til helt ny turnering

Skrevet av Maiken Johnsen
07.07.2019 18:18 - OPPDATERT 08.07.2019 12:25

Bedriftsidretten i Nordland vil ha lag fra hele Nordland til sin nye turnering.

Til høsten kommer Bedriftsidretten i Nordlands nye påfunn. De arrangerer fotballturneringen Bankgata Cup. Og arrangøren håper at minst 30 lag blir med på turneringen - og at minst en tredel er lag fra andre steder i Nordland enn Bodø. 

– Vi håper minst ti av de er tilreisende lag. Vi er tross at Bedriftsidretten i Nordland. Da må vi se ut og ikke bare fokusere på Bodø, sier Runar Mellem i Bedriftsidretten i Nordland.

– Jeg tror det blir veldig bra. Det er noe helt nytt, men det blir ganske likt andre fotballturnering. Fotballspilling fra morgen til kveld, og en bankett, sier Runar Mellem. 

Mellem sier de nå ønsker å fokusere mer på lagidrett. 

– Både vi og de andre kretsene har sett at lagidretten sliter litt. Jeg har prøvd å hørt litt rundt på hvorfor det er slik. Grunnen er rett og slett at folk ikke ønsker å binde seg til en hel sesong.

– Noe av det som går igjen er at folk ønsker flere turneringer, forklarer Mellem. 

Bedriftsidretten har totalt fire baner i Bodø til disposisjon. 

– Vi har også mulighet til å låne kunstgresset på Aspmyra hvis det kommer veldig mye folk. 

Turneringen går av stabelen 27. september. 

[annonse]
– Nå gjelder det å få flest mulig lag til å melde seg på. Vi håper dette blir noe som skal skje hvert år, sier Mellem. 

Debatt
Vefsn No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.