Satser på mobilitet: Prosjektgruppen med Kent E. Jenssen, Stian Hansen og Alexander Nordvik fra Nordvik Gruppen. Foto: Nordvik

Inngår partnerskapsavtale for mobilitetsløsninger

Skrevet av Redaksjonen
17.04.2019 19:58

Nordvik Gruppen har inngått partnerskapsavtale med mobilitetsleverandøren Move About og skal tilby delingstjenester for biler, el-sykler og sparkesykler.

Nordvik Gruppen har inngått partnerskapsavtale med mobilitetsleverandøren Move About som tilbyr bildelingstjenester til privat- og bedriftsmarkedet. Nå blir Nordvik Gruppen leverandør for mobilitetsplattformen og konseptet «Mobility-on-Demand» i Nord-Norge, en appstyrt transportløsning hvor kundene kan leie bil, elektrisk sykkel eller sparkesykkel via smarttelefonen.

– Vi ønsker å bidra til en smartere måte å flytte folk rundt på, forteller Alexander Nordvik fra Nordvik Gruppen.

– Vi får med dette en solid partner som vil levere våre tjenester i Nord-Norge, forteller Jarle Frøshaug fra Move About.

– Move About vil med dette samarbeidet nå et marked hvor lokal representasjon er viktig for å kunne levere komplette mobilitetsløsninger og partnerens kompletterende tjenester og produkter vil styrke vårt mobilitetskonsept. Nordvik Gruppen har benyttet våre tjenester internt i selskapet i en periode, og vi gleder oss nå i felleskap til å levere «Mobility-on-Demand» konseptet til markedet i Nord-Norge, sier Frøshaug.

I første omgang tilbys konseptet i bedriftsmarkedet og bofellesskap hvor Nordvik Gruppen skal levere mobilitetstjenester til innovative bedrifter og bofellesskap i Nord-Norge.

– Nordvik Gruppen har tradisjonelt vært en bil og bilutleieleverandør med 22 lokale bilforhandlere- og verksteder i Trøndelag, Nordland og Troms. Nå utvider vi konseptet for å styrke vår posisjon i en del av fremtidens bilmarked, forteller Alexander Nordvik.

Med tjenesten «Nordvik GO» skal konsernet tilby komplette mobilitetsløsninger basert på kundens behov, enten det er snakk om timesleie, døgnleie eller månedsleie av sykler eller kjøretøy.

– I samarbeid med Move About kan vi nå tilby en fullverdig løsning som inkluderer alle de nødvendige komponentene som skal til for å drifte en slik tjeneste; skybasert løsning for bestilling og administrasjon, leveranse og drift av transportmidler, infrastruktur og operasjonelle tjenester. Alt samlet i en app hvor kundene enkelt kan booke, betale og låse opp transportmidlet via smarttelefon. Løsningen er modulbasert slik at kundene selv kan velge ønsket tjenestenivå og innhold ut i fra deres behov, sier Alexander Nordvik.

Debatt
Vefsn No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.