Mobil nettbank hos SpareBank1 Helgeland. Foto: Jens-A. Remmen Wiken

I helga blir du uten mobil- og nettbank hos SpareBank1 Helgeland

Både de som allerede er kunder i SpareBank 1 Helgeland, og alle kundene i SpareBank 1 Nord-Norge vil miste tilgang til nett- og mobilbank fra lørdag 16. oktober.

– I forbindelse med at vi får 25 000 helgelendinger som nye kunder i SpareBank 1 Helgeland, må dessverre nett- og mobilbank stenges lørdag 16. og søndag 17. oktober, men kort og kredittkort fungerer, sier Markeds – og kommunikasjonssjef i SpareBank 1 Helgeland, Majken Hauknes.

Markeds – og kommunikasjonssjef i SpareBank 1 Helgeland, Majken Hauknes. Foto: SpareBank1 Helgeland

– Bakgrunnen er teknisk arbeid i forbindelse med at vi ønsker velkommen til 25 000 kunder fra SpareBank 1 Nord-Norge, som nå er blitt en del av Lokalbanken på Helgeland.

Kundene vil miste tilgang til nett- og mobilbank fra lørdag 16. oktober klokken 08.00 til senest mandags morgen 18. oktober, men kort vil fungere.

Overfør penger til kortkontoen din før helgen, for kort fungerer

Det er litt forskjell på om du har vært kunde i SpareBank 1 Helgeland eller om du blir det denne helgen.

– Bankkort vil fungere for eksisterende kunder i SBH, men sørg for å overføre penger til den kontoen  som bankkortet er knyttet til. Da unngår du manglende dekning når du skal på handletur på lørdag, sier Hauknes. Vipps funger normalt for disse kundene, forklarer Hauknes.

Kundene som går fra SpareBank 1 Nord-Norge til SpareBank 1 Helgeland har allerede mottatt nytt kort i posten, og dette kortet begynner å fungere lørdag 16. oktober, parallelt med at det gamle kortet slutter å virke. 

– Du må du bruke både chip og PIN-kode i butikk første gang, før kortet også virker på netthandel. (Forsetter under annonsen)

[annonse]
Kommunikasjon og beredskap på kundeservice

Alle kunder har fått direkte melding fra banken om nedetiden på mange ulike vis, og kundeservice er rigget for å ta imot henvendelser hvis noen har utfordringer. 

– Vi informerer kundene våre om nedetiden og om hva bankbyttet har å si for våre nye kunder i alle våre i alle tilgjengelige kanaler, for eksempel SMS, e-post, nettsider og annonsering, og vil fortsette med det til fredag kveld og gjennom helgen. 

– Vår hjemmeside sbh.no er tilgjengelig hele helgen, det samme er vår kundeservice fra 7 til 24 hver dag, så ikke nøl med å ta kontakt.

Debatt
Vefsn No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.