Ausra Buciene er igjen klar for travle dager og kvelder, med trengsel foran baren på Gilles.

Hos Gilles kan du nyte både mat, drikke og konsert

Full fart igjen på Gilles café
 
Endelig er rytmen tilbake som du kjenner den på Gilles.  Buffeten og den faste morragjengen er på plass, og det samme gjelder konsertene. De kommer på rekke og rad mens du teller ned til nyttår.
Norge er åpnet og det samme er Gilles. Det betyr at daglig leder Roar Møller endelig kan ha de jernene i ilden som han liker, i stedet for å styre med permitteringer og papirarbeid. Nå er kjøkkenet fyrt opp igjen, baren klargjort for trengsel og taket klart for både hæler og høy lyd. Igjen er det mat, gjester og musikk som gjelder.
 Det er helt topp å være i gang igjen. De aller fleste gjestene er tilbake og folk er glade for å slippe å tenke på smittevern hele tiden, sier han.
 
Mat og musikkforretning
Hos Gilles kan du nyte både mat, drikke og konsert i lokalet, som har plass til 150 gjester. Stedet er ideelt for en lunsj, forretningsmiddag, konsertopplevelse, feiring av en stor dag, eller ganske enkelt en koselig middag med venner og familie. Og for deg som ikke nøyer deg med å nyte maten eller musikken, kan du ta trappa opp i musikkforretningen hos Gilles, Møller musikk. Her får du kjøpt instrumenter som gitarer, ukulele og tilbehør til disse, store lydanlegg og forsterkere


 Det er helt topp å være i gang igjen, sier eier og daglig leder Roar Møller. En etasje opp fra kafeen  får du kjøpt instrumenter som gitarer, ukulele og tilbehør til disse, store lydanlegg og forsterkere.


Når folk tenker Gilles, tenker de arrangementer og konserter.

Det er nok mange som ikke aner hvor mye mat vi faktisk selger, sier daglig leder Roar Møller. Fra November er den kjente lunsjbuffeten deres tilbake.
Det betyr tapas og sushi på onsdager. Det blir også julebuffet etter hvert. Vi får mye skryt for maten vår, særlig bacalaoen. Om sommeren kommer turister som har spist den portugisisk bacalaoen vår på vei nordover gjerne innom igjen på returen for å spise den, forteller Møller
Gilles legger vekt på å gi deg en matopplevelse av god kvalitet enten du spiser i restauranten eller bestiller takeaway. For de som sverger til annen mat enn klippfisk i tomatsaus med diverse godsaker, står også pizza, hamburger, biff, svinekjøtt og asiatisk mat på menyen.
Her skal det være noe for alle, sier Møller, som også understreker det med interiøret på Gilles. Ideen til interiøret er hentet fra forskjellige årstall. Her skal du få følelsen av at dette er en plass der alle passer inn.


Bodil Nystad og Merethe Lorentsen gleder seg over å kunne nyte en hyggelig lunsj på Gilles uten avstand og tomme stoler.


Konserter på rekke og rad
Nå som Roar Møller kan gjøre det han liker best, står selvfølgelig også konserter på menyen. I snart en mannsalder har han vært initiativtaker og arrangør av attraktive konsertopplevelser i Mosjøen og omegn.
27. november kommer Oslo Gospel Choir til Mosjøenhallen for å lage julestemning. Utover høsten kommer kommer Granmo storband til Gilles, det samme gjør Gilles Showband med «We Want Stones» - en konsert med musikk fra Rolling Stones. I jula blir det tradisjonen tro Poparkivet og Julejam med HC som julevert.
Vi har ikke fått lagt ut alt ennå, så folk må følge med på hjemmesida vår og på Facebooksida. Arrangementer og billetter legges ut fortløpende.
Trenger ansatte
Nå er det bare én ting som mangler for at gjenåpningen på Gilles skal bli helt topp, og det er flere ansatte.  Jeg skulle gjerne hatt flere servitører, særlig inn mot julebordsesongen. De som kunne tenke seg å jobbe hos oss, kan kontakte meg, sier daglig leder og primus motor hos Gilles, Roar Møller.
Hvis du er usikker på hva du vil oppleve hos Gilles, kan du ønske deg et gavekort derfra eller enda bedre: Kjøp et gavekort og gi bort til venn.
 

Debatt
Vefsn No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.