Jann-Arne Løvdahl og Espen Isaksen Pål Leknes Hanssen

Høie har invitert ordførerne til møte om Helgelandssykehuset

Skrevet av Pål Leknes Hanssen
06.05.2019 17:00 - OPPDATERT 07.05.2019 13:46

Møtet berammet til slutten av måneden.

24. april sendte ordførerne i Vefsn, Brønnøy og Alstahaug et felles brev til ministeren der de på vegne av 12 kommuner ba om et møte angående HSYK 2025.

Vefsn-ordfører Jann-Arne Løvdahl sa da at han ville gjøre ministeren oppmerksom på hvordan kommunene opplever prosessen.
– Det er til slutt ministeren som skal ta en avgjørelse rundt sykehusstrukturen på Helgeland og da må han være trygg på at han har det nødvendige 

beslutningsgrunnlaget for å gjøre det. Derfor tror jeg han sier ja til å snakke med oss ordførere, sier Løvdahl.

Og det hadde ordføreren helt rett i.

– Statsråd Høie viser til brev av 24. april hvor dere ber om et møte med statsråd Høie. Statsråden ønsker veldig gjerne å møte dere, heter det i svaret fra helseministerens kontor.

– Ordførerne ønsker å takke ja til møtet 27. mai kl. 11.00. Vi ønsker å starte møtet med å holde en power point-presentasjon for Helseministeren og ønsker tilbakemelding om dette er mulig., skriver MON-direktør Espen Isaksen i svaret til Bent Høie.

Debatt
Vefsn No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.