Franziska Wika, Per Christian Enger og Tom Duesund er de tre øverste kandidatene på Vefsn Venstre sin liste til kommunevalget.

Her er Vefsn Venstres utvalgte

Skrevet av Pål Leknes Hanssen
07.04.2019 13:36

Grunnerverver og vedlikeholdsingeniør på lista!

Vefsn Venstre har mange nye navn på lista og har hatt sin første samling av listekandidatene.

– På dette møtet har vi kartlagt hvilken kompetanse vi besitter blant våre listekandidatene for å meisle ut en strategi for vårt valgprogram, sier leder i Vefsn Venstre og listens førstekandidat Franziska Wika.

– Utover våren kommer vi til å besøke bedrifter og virksomheter i vår kommune for å få viktige innspill til arbeidet med programmet. Bærekraft vil være et gjennomsgangstema for Vefsn Venstre den kommende perioden. Vi ønsker også å sette stort fokus på psykisk helse. Miljøbevist styring og grønn stedsutviking er grunnlaget for at innbyggerne i kommunen vår kan leve gode og miljøvennlige liv.  Vi fortsetter vårt engasjement for utviklingen av Vefsn-skolen og samiske rettigheter også i kommende periode. Venstre vil være en pådriver av nyetableringer av offentlig og privat virksomhet og Vefsn kommune skal starte arbeidet med en kulturstrategi, sier Wika.

Her er Venstre sin liste til kommunevalget:

Debatt
Vefsn No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.