Kristin Meitz Bru er ansatt som ny avdelingsleder for Helgeland Museum avdeling Rana.

Nye ansettelser hos Helgeland Museum

Skrevet av Roger Marthinsen
16.09.2019 15:35 - OPPDATERT 16.09.2019 20:33

Har ansatt ny avdelingsleder og ny prosjektarbeider.

Kristin Meitz Bru er ansatt som ny avdelingsleder i Helgeland Museum i Rana, etter Tormod Steen. Dette fremgår av en pressemelding som Helgeland Museum har sendt ut i ettermiddag.

– Det er i dag inngått arbeidskontrakt mellom Helgeland Museum og Kristin Meitz Bru. Hun starter i sin jobb på museet i Rana i begynnelsen av november, skriver Tone Larsen, organisasjons- og personalleder ved Helgeland Museum, i pressemeldingen. 

Kristin Meitz Bru er 45 år, er utdannet fysioterapeut og sivilagronom med hovedfag i etologi (dyreatferd) og lærer/pedagog. Hun har tilleggsutdanning innen prosjektledelse og arbeids- og organisasjonspsykologi. I arbeidssammenheng har Bru lang erfaring fra Namsskogan Familiepark, bl.a med utvikling, formidling og opplevelsesproduksjon.  
 
I tillegg til ny avdelingsleder i Rana, har Helgeland Museum anstatt Carl-Erik Holm som ny prosjektarbeider. Holm er 52 år, bosatt i Danmark , og har mange års erfaring i museumsledelse på Grønland. Han er utdannet innen kommunikasjon, journalistikk, by- og regionsutvikling og kulturell forandring. 

Holm er ansatt i et vikariat og skal arbeide på Vega og delvis i Vevelstad fram til høsten 2020.  

Debatt
Vefsn No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.