HELGELAND

Han er tilbake og han er ikke som de andre. Nå er han klar for Helgeland

Kanskje kan du få en pause fra deg selv, finne meninga med livet og kjenne at det river i hjertet når Sondre Justad spiller, ikke ved fontena på Youngstorget, men på Verket 2023.


I dag tidlig ble den aller først artisten til Verket 2023 sluppet, og det er ingen smågutt festivalsjef Ingrid Alte Westman kan friste festivalpublikummet. 

Sondre Justad slo igjennom med singelen «Nu har du mæ»i 2914 og har slått seg opp som en av landets aller mest populære liveartister. Før helgen fylte han Oslo Spektrum til randen to kvelder på rad. Nå er det vi som har ham og vi får oppleve ham på Verket 2023, som av stabelen 25. og 26. august. 

– Det er utrolig stas at Sondre Justad kommer til oss til sommeren! Den utviklingen Sondre Justad har hatt som liveartist de siste årene, er rett og slett vanvittig imponerende, og akkurat nå er han en av de beste konsertartistene vi har her i landet, sier Alte Westman entusiastisk.

Om Sondre Justad:

Med sine gripende og energiske konserter har Sondre Justad etablert seg som en av de sterkeste og mest populære liveartistene i landet.  Etter lengre tids pause vendte han i 2022 tilbake til scenen, og rundet av et stort år med hele to utsolgte konserter i Oslo Spektrum.

I 2023 tar han endelig med seg sitt faste band ut på veien, og reiser ut på sin mest omfattende festivalturné på flere år. Justad slapp i vår sitt tredje album «En anna mæ». Albumet er hans mest kritikerroste i karrieren, og låter som «Sorry», «Pause fra mæ sjøl» og «Meninga med livet» har vært markante på både på radio- og topplister.

Om Verket:

Verket er Helgelands største festival og arrangeres årlig på tampen av sommeren i Mo i Rana. Festivalen finner sted på Revelen, i gangavstand fra Mo sentrum og noen hundre meter fra Mo Industripark, tidligere A/S Norsk Jernverk, som har gitt festivalen dens navn. 

 

 

 

Debatt
Vefsn No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.