Gull til Myken-gin

Skrevet av Roger Marthinsen
09.02.2020 11:00

Kåret til klasse-vinner i Nordic Spirit Awards.

Myken Arktisk Sommergin ble tildelt gull i kategorien gin, under Nordic Spirit Awards 2020, som ble arrangert i København denne uka.

Dette er en årlig kåring, der en jury kårer det beste innen en rekke kategorier. I klassen for gin var de edle dråpene fra Myken det ene av i alt syv produkter som ble gitt den høyeste utmerkelsen. 

– Gullmedaljer gis til produkter av høyeste standard og kvalitet og definerer standarden innen sin kategori. Produktene er en enorm prestasjon og krever anerkjennelse fra både forbrukere og kolleger i bransjen, står det på hjemmesidene til Nordic Spirits Awards.

Trude Tokle var til stede i København og tok imot gullmedaljen på vegne av Myken Destilleri.

– Å få gullmedalje for ginen vår føles helt fantastisk. Det er absolutt en fin anerkjennelse å få, sa Tokle til TV2 etter å ha mottatt utmerkelsen. 

– Det er spesielt. Den er laget kun med botaniske ingredienser som finnes her på Myken, sier daglig leder i Myken Destilleri, Roar Larsen, til TV2.

Debatt
Vefsn No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.