"Flo" siste låt i singel-triologi

Skrevet av Roger Marthinsen
07.11.2019 06:00 - OPPDATERT 07.11.2019 12:56

Tar noen dagers pause for slippe ny låt – så avslutter Publiners turneen i Mosjøen.

Fredag slipper Publiners singelen "Flo". Låta kompletterer en singel-triologi fra bandet, som ga ut "Albert" i april og "Stengetid" i oktober.

"Flo" følger i fotefarene etter kjente Publiners-låter som "Bær me over" og "God natt". Musikalsk sett er det altså denne gangen rolige dønninger og harmonier, med krusninger av både el-gitar og det for Publiners helt nye elementet nøkkelharpe. Tekstmessig handler "Flo" om strandlinja - et sted for ro og ettertanke - og om havet og tidevannet, som en evig, uforanderlig og uimotståelig puls.

– "Flo" har vært testet ut bandets livesett en tid, og det må sies at tilbakemeldingene fra publikum har vært svært gode. Så nå gleder Publiners seg til endelig å få sluppet låta også for andre enn livepublikum, skriver bandet i en pressemelding.

Alle låtene i singeltrilogien er med i settet på turneen "Løv og Lys», som har gått for fulle hus på Helgeland og i Salten i høst. Nå er det en liten pause i turnèen, og den benyttes til singel-slippet av "Flo". Deretter avsluttes turneen med konserter i Brønnøysund 21. november og helt til slutt hos Studio Nord i Mosjøen lørdag 23. november.

-----

Publiners 2019 består av Per Arne Karlsen (trommer), Ronny Bertelsen (vokal, fløyter), Morten Horn (gita- rer, kor), Olav Nygaard (bass, kor), Vidar Tilrem (fele, nøkkelharpe, banjo) og Bertil Bertelsen (mandolin, bouzouki, akustisk gitar, fløyter, keyboards, og kor).

Debatt
Vefsn No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.