Pressefoto

Festspillene presenterer: The Good, The Bad and The Groovy

Gjør deg klar til en sjeldent groovy kveld på Gilles med «The Good, The Bad and The Groovy».


Trioen er bestående av Atle «Freddie Johnson» Johannesen (gitar), Stein Inge Brækhus (trommer) og Christian Øvreaas (vokal/tangenter). Bandet spiller primært musikk fra stilarter som americana, soul og blues og henter gjerne inspirasjon fra artister som Bill Withers, Ry Cooder, Stephen Foster, Dan Penn med flere. 

Etter snart 30 års både sosialt bekjentskap og samspill, i flere felles konstellasjoner i musikkmiljøet rundt Bergen, så samlet dette bandet seg for ca 4 år siden.
Med stor, gjensidig respekt for hverandres musikalske kvaliteter, uttrykk og formidling, blir det lettere å sammen få til det man ønsker med musikken - å finne den felles pulsen som gir oss kicket vi alle lever for, både på scenen og i salen. 

Alle tre musikerne er rutinerte karer som har vært aktive i musikkmiljøet i landet flere mange tiår. De har på hver sin kant spilt med en lang rekk ekjente og mindre kjente artister, som har gitt hver og en mange gode erfaringer.
Noen eksempler på artister de har samarbeidet med andre er;  Åge Aleksandersen, Vidar Busk, Jan Eggum, Bjørn Eidsvåg, Vamp, Marit Voldsæter, Helge Jordal, Tor Endresen og mange flere. 

Bandet opererer etter følgende påstand: Det er i levende live musikk skal formidles og det kommer aldri til å gå av moten.

Alt handler om godt humør, god groove, å finne den riktige stemningen i og spille for låten - det skal kunne gi grunnlag nok for at det blir kjekt å utøve og også kjekt å lytte til musikken. 

Motto - en god groove forlenger smilet! 

Under Festspillene Helgeland kan du oppleve «The Good, The Bad and The Groovy» på Gilles Inside tirsdag 6. juli kl 20:00.

Debatt
Vefsn No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.