Pressefoto

Festspillene presenterer konsertforestilling for sansene

I samarbeid med Grane kommune enhet for kultur, folkehelse og frivillighet presenterer Festspillene Helgeland en konsert som får tiden til å opphøre. Konserten kan oppleves i Mosjøen, på Trofors og på Vega.

Dette er et én time langt sammenhengende, flytene og vektløst verk. Gjennom å projisere kunstvideo på vegger og tak er målet at publikum får en følelse av å være inni og omsluttet av ikke bare musikken, men hele den visuelle verdenen til bitterfoyn og SINK. Tiden opphører og rommet forandres mens du blir dratt med i den minimalistiske og suggererende musikken. Konsertforestillingen har et melankolsk preg og omhandler temaer som identitet, skam og ensomhet. 

No Time For Being er del 2 I SINK-serie av kunstmusikkduoen bitterfoyn. SINK-serien jobber i et tverrfaglig kunstuttrykk der musikken står i fokus. Gjennom visuell kunst, lyrikk og performance er målet å skaper en flersanselig opplevelse for publikum.

SINK består av Nora Hannisdal (horn), Malene Flataker (trompet), Andreas Fossum (trompet), Kristin Føyn Fløyen (vibrafon) og Didrik Føyn Føyen (trombone, piano)

No Time For Being kan oppleves her:

  • Konsertsalen i Hestviken, Vega 6. juli kl 18:00
  • Vegset Samfunnshus, Trofors onsdag 7. juli kl 18:00
  • Mjaavatnbrygga i Mosjøen 8. juli kl 20:00

Debatt
Vefsn No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.
Saken fortsetter under annonsen.