Pressefoto

Endelig kommer Adam Douglas til Mosjøen!

Tre ganger har konserten med Adam Douglas vært satt opp i Mosjøen. Tre ganger har den blitt utsatt på grunn av korona. Lørdag 5. juni er det endelig klart for helhjertet blues, rock & soul for utsolgt hus på Gilles Café & Restaurant, meldes det i en pressemelding.

Amerikanskfødte Adam Douglas har de siste årene etablert seg som en av de beste og mest populære liveartistene i landet. Det var høsten 2017 Douglas tok steget fra undergrunnen og inn i de tusen hjem gjennom NRKs populære program «Stjernekamp" og endte opp med å vinne hele konkurransen.

Douglas ramlet inn på scenen da han var åtte år og har siden ikke sett seg tilbake. Han er oppvokst i Oklahoma og har bodd i Chicago og Minneapolis før kjærligheten sendte ham til Norge. Han nærmest ramlet inn på en scenen da han var åtte år og har siden ikke sett seg tilbake. 

– Det var et norsk band som hadde hørt på platene mine og trengte en ny vokalist til en turné. Jeg tenkte «Hvorfor ikke?» og var interessert i et eventyr. Så jeg takket ja og dro til Norge på en to og en halv ukes turné. Jeg kom fra et flatt og kjedelig landskap til fjord og fjell, og så midnattsol første natta. Den første spillejobben vi hadde var i Bremanger. Det var da jeg traff hun som nå er kona mi. Jeg hadde sett på henne hele kvelden og glemt teksten mange ganger. Etter turneen dro jeg tilbake til USA, solgte alt jeg hadde og flyttet til Norge.

Adam Douglas er en spellemann i ordets rette forstand. Musikken hans handler om å spille for folk. Om øyeblikkene som skjer på scenen, og om øyeblikkene som skjer i møtet med publikum.

– Musikk er en snapshot av tiden, og det er viktig at det er ekte og menneskelig. Jeg er aldri fornøyd, fordi jeg alltid vil gjøre ting bedre. Jeg synes ikke en låt skal høres lik ut hver gang,  folk må få oppleve noe der og da.  Jeg klarer ikke å se for meg et liv uten musikk. Det er livet for meg. Det er stort.

Det meldes om topp stemning og en artist i toppform da Adam Douglas åpnet sommerens alternative Havnafestival i Sandnessjøen torsdag 3. juni. Nå gleder vi oss til endelig å få oppleve artisten i Mosjøen!

Debatt
Vefsn No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.
Saken fortsetter under annonsen.