Dødsfallet i Mosjøen: siktede fortsatt i avhør

Skrevet av Kristian Rødvand
23.03.2020 14:13 - OPPDATERT 23.03.2020 19:32

Etterforskningen av dødsfallet i helgen pågår fortsatt. Mannen som er siktet for grov kroppsskade etter at en mann døde i Mosjøen sitter fortsatt i avhør hos politiet, kommer det fram i en pressemelding fra politiet.

– Etterforskningen pågår med full styrke. Mistenkte har startet å forklare seg for politiet og dette fortsetter i dag, sier politiadvokat i Nordland politidistrikt Jonas Nerdal.

Voldshendelsen skjedde i et hjem i Mosjøen natt til lørdag 21. mars. Siktede og offeret skal ha hatt en familiær relasjon til hverandre. Avdøde har nå blitt obdusert.

–Vi har fått en foreløpig obduksjonsrapport. Av hensyn til den etterforskingen som pågår så kan vi ikke gi si noe mer om innhold nå, sier Nerdal

– Vi har forståelse for at dette er en svært alvorlig sak, spesielt for familien som er rammet, men også at kan oppstå uro i lokalsamfunnet. Politiet prioriterer denne saken høyt og har satt inn godt med ressurser. 

Han bekrefter at siktelsen står ved lag: Grov kroppsskade med dødelig utfall.

– Siktede framstilles i dag for varetektsfengsling, sier Nerdal.

------

 

 

 

 

Debatt
Vefsn No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.