Bjørnar Skjæran tar med seg statsrådkollega Jan Christian Vestre til Mosjøen i dag. Foto: Roger Marthinsen

Dobbelt minister-besøk

Grønt industriløft er tema når næringsminister Jan Christian Vestre og fiskeri- og havminister Bjørnar Skjæran besøker Mosjøen og Mo i Rana i dag, mandag 7. februar.


Dette melder nærings- og fiskeridepartementet i en pressemelding. 

– Helgeland er en veldig spennende industriregion med store planer for industriutvikling som sammenfaller meget godt med satsingsområdene regjeringen har pekt ut i grønt industriløft. Batterier, hydrogen, CO2-håndtering og grønn prosessindustri ligger i kjernen av industriløftet som har som mål om å kutte utslipp, øke eksporten og bidra til å skape nye jobber, sier næringsminister Jan Christian Vestre i forbindelse med besøket. 

Næringsministeren og fiskeri- og havministeren starter dagen med et besøk hos blant andre Alcoa, Quant og Mosjøen industriterminal, før turen går videre til Mo i Rana. Her skal man besøke Celsa Armeringsstål, Freyr, Rana Industriterminal, Kvarøy Smolt, Vitensenter Nordland og Heymat.

Se hvordan det gikk da Skjæran ble med elevene fra skogbrukslinja i Marka for å plante trær:

 

Debatt
Vefsn No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.