Foto: Hans Petter Sørensen

– Det er ikke hver dag vi får besøk av en statsminister-kandidat!

Folkeaksjonen hele Helgeland er enig om: – Vi ønsker å vise Nesna fra sin aller beste side, med mange blide fjes på kaia. Derfor inviterer vi folk som bor eller besøker Nesna på frokost!

Fredag 30. juli kommer Trygve Slagsvold Vedum til Nesna med Hurtigruta, melder Folkeaksjonen for høyere utdanning på Helgeland og Nesna Sp.

– Det er ikke hver dag vi får besøk av en statsministerkandidat. Vi ønsker å vise Nesna fra sin aller beste side, med mange blide fjes på kaia, sier Jenny Myklebust, leder i Folkeaksjonen.

(Fortsetter under bildet)

Foto: Hans Petter Sørensen

– Vi har planlagt marked, frokost og folkefest, og nå er sola i ferd med å snike seg inn i værmeldinga for dagen også, sier John Harald Bustnes i Nesna SP.  

Ann Kristin Klausen fra Helgeland Museum, avdeling Nesna, er i bresjen for museeumsmarked, eller frokostmarked som de har kalt det.  

– Vi må få folk ut i god tid før Hurtigruta kommer, så derfor inviterer vi folk som bor eller besøker Nesna på frokost, sier hun.

Arrangementet starter kl. 09.30 og folk oppfordres til å være på plass når Hurtigruta seiler inn.  

(Fortsetter under bildet)

[annonse]
John Harald Bustnes, Ann Kristin Klausen og Jenny Myklebust. Foto: Privat

– Dette har vi gledet oss til en stund, sier Rebekka Bruin Ødegård nestleder for Nesna Sp.

– Vi kommer til å snakke med Trygve om fergesaken og reetablering av Høgskolen i Nesna. For å få best mulig tid, har vi bedt ham å gå av Hurtigruta, og så er det ordnet skyss videre til neste stopp Sandnessjøen med Visit Nesna. Da får de en frisk tur, med flotte TV-bilder langs Helgelandskysten, i tilfelle Dagsrevyen skulle få lyst til å hive seg med på turen, avslutter Ødegård med et lurt smil. 

Debatt
Vefsn No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.