Byfesten 2021: Den største headlineren kan oppleves under løvtrærne i Gilles Garden

På grunn av pandemien vi fortsatt ikke har ridd helt av har det tatt litt tid å få ting på plass i år, men det er nå klart at det blir leven i Sjøgata også i 2021.


SJØGATA LIVE SUMMER EDITION!

Festspillene Helgeland har tradisjonelt rundet av med den store Byfesten, med musikk og liv på hver scene og i hver skjenkestue i byen. Denne gangen avsluttes Festspillene Helgeland med en sommerlig utgave av Sjøgata Live, ganske enkelt kalt Sjøgata Live Summer Edition.

Denne kvelden byr alle utesteder langs Sjøgata på levende musikk fra noe av det beste Helgelands har å by på av feststemte band, pluss en levende legende fra Bodø. 

  • I Barthbrygga får vi servert forrykende blues fra Tom R. Band.
  • I Garasjepuben blir det høy partyfaktor med HC Holiday Band.
  • No Sixpack skal sørge for at det svinger i Kulturverkstedet. 
Den største headlineren kan oppleves under løvtrærne i Gilles Garden. Der blir det garantert topp når selveste Halvdan Sivertsen spiller opp. Halvdan er utvilsomt en av Norges mest populære visesangere og entertainere. Han har holdt det gående i 40 år og er still going strong. Nylig slapp han singelen «Veien tilbake», en låt som formidler livslyst og framtidstro i kjølvannet av pandemien. 

Når Halvdan er ferdig får vi popmusikk av beste merke fra lokale helter i Poparkivet.

I hotellhagen på Fru Haugans hotel skal Helgelands største partyorkester The Drunken Sailors over og skal sørge for et heidundrende sjømanskalas slik bare The Drunken Sailors kan. Det ryktes også at gjesteartister kan dukke opp.

Velkommen til en lystbetont og musikalsk festaften på Sjøgata Live Summer Edition!

 

 

Debatt
Vefsn No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.