Illustrasjonsfoto: Roger Marthinsen

Ble satt i drukkenskapsarrest, slapp ut og ble så stanset i promillekontroll

Mannen i 30-årene politianmeldes både for ordensforstyrrelse og kjøring i ruspåvirket tilstand.

Politiet måtte i natt ta hånd om en mann i 30-årene etter en hendelse i baren på Mosjøen hotell. Mannen er ikke norsk statsborger. 

– Det var en vekter som ringte og oppga at han trengte bistand. Vi hørte på telefonen at han slet, og sendte en patrulje til stedet, sier leder for operasjonssentralen i Nordland politidistrikt, Mari Lillestø.

Mannen skal ha knust et glass hardt i bordet, og ikke etterkommet beskjed fra personell i baren om å roe seg ned. Vekter ble derfor alarmert, men denne klarte alene ikke å få kontroll på mannen. 

– Det oppsto et basketak, og mannen fortsatte å være voldsom og aggressiv. Vi ble derfor tilkalt, og satte mannen i drukkenskapsarresten for natta. Vedkommende er politianmeldt for ordensforstyrrelse, sier Mari Lillestø.

I formiddag oppsto nok en gang en episode med mannen, da han etter å ha sluppet ut av arrest satte seg bak rattet og kjørte. Mannen ble stoppet i promillekontroll og blåste over lovlig grense. Sak opprettes også i dette forholdet. 

----------------------

 

Debatt
Vefsn No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.