Bjarne Brøndbo. Foto: Malte Danielsson

BJARNE BRØNDBO kommer til Mosjøen Kulturhus på lørdag

Vil du lære hvordan renske fiskebein på best mulig måte? Da er stedet for deg førstkommende lørdag Mosjøen Kulturhus.


Bjarne Brøndbo er, i tillegg til å være fiskebeinekspert, en person med et stort repertoar, både som artist, TV-personlighet og som menneske. I denne flotte forestillingen tar han ut det hele, og publikum kan vente seg et musikalsk show fylt med hits og verbalekrumspring, med humor i høysetet. For humoren, den ligger løst hos Bjarne.

Bjarne deler denne kvelden fortellinger fra eget liv, sin barndom, ungdomstid, papparollen og selvfølgelig D.D.E. Alt pakket inn i et musikalsk teppe med DDEs folkekjære låter som «Vinsjan på kaia», «E6», «Rai Rai», «Rompa mi», «Det fine vi hadd sammen» og mange andre kjære hits! Bjarne må sies å være unik både som forteller og artist. I snart 30 år har han sammen med DDE vært på toppen av næringskjeden i Norge som artist. Lørdagens forestilling i Kulturhuset blir en kulturmix i skjønn forening, med en av våre mest profilerte og folkekjære artister.

Bjarne Brøndbo i Mosjøen Kulturhus lørdag 8. mai kl. 1900. 

Debatt
Vefsn No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.