Fra venstre: Linda Skipnes Strand, Aleksander Leines Nordaas, Helen Amundsen Halten og Jørn Eidissen. Foto: Presse

Bædi & Børdi helt til topps i World Summit Awards

– En stor anerkjennelse for oss, sier daglig leder Linda Skipnes Strand.

– Det er med stolthet og glede vi kan melde om at Bædi & Børdi er en av årets vinnere i World Summit Awards, heter det i en pressemelding.

Av over 400 nominerte fra 104 land står nå 40 vinnere, fordelt på åtte ulike kategorier, fra 26 ulike land igjen. Bædi & Børdi som den eneste kandidaten fra Norge.

Bædi & Børdi er en applikasjon som blir skreddersydd til diverse attraksjoner for å gi barn og unge en unik opplevelse. Appen er utviklet av mosjøværingene Linda Skipnes Strand, Helen Amundsen Halten og Alexander Nordaas, og ble lansert sommeren 2017.

– Det er en stor ære for oss å være en av vinnerne i World Summit Awards.  Å få en slik anerkjennelse i en tidlig fase i vårt günderprosjekt gjør oss ekstra motiverte for å jobbe videre med prosjektet og gjøre dette til en så bra løsning som mulig, sier Linda Skipnes Strand, en av gründerne og daglig leder i Bædi & Børdi.

11. - 13. mars 2019 er teamet bak Bædi & Børdi invitert til WSA Global Congress i Cascais, Portugal, for å motta prisen. 
 
Bædi & Børdi er barnas reiseguider i Norge og har som mål å gjøre museum og lignende attraksjoner morsommere og mer attraktive for barn.

Konseptet består av en app, spill, filmer med mer hvor barna møter de to rare og reiseglade figurene Bædi & Børdi.
 
World Summit Awards er en prisutdeling i regi av FN og Unesco som premierer digitale løsninger som gjør samfunnet bedre.

Dette i tråd med FNs bærekraftmål. 180 land er representert i konkurransen.

 
 

 

[annonse]

Debatt
Vefsn No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.