Fra venstre: Linda Skipnes Strand, Aleksander Leines Nordaas, Helen Amundsen Halten og Jørn Eidissen. Foto: Presse

Bædi & Børdi helt til topps i World Summit Awards

– En stor anerkjennelse for oss, sier daglig leder Linda Skipnes Strand.

– Det er med stolthet og glede vi kan melde om at Bædi & Børdi er en av årets vinnere i World Summit Awards, heter det i en pressemelding.

Av over 400 nominerte fra 104 land står nå 40 vinnere, fordelt på åtte ulike kategorier, fra 26 ulike land igjen. Bædi & Børdi som den eneste kandidaten fra Norge.

Bædi & Børdi er en applikasjon som blir skreddersydd til diverse attraksjoner for å gi barn og unge en unik opplevelse. Appen er utviklet av mosjøværingene Linda Skipnes Strand, Helen Amundsen Halten og Alexander Nordaas, og ble lansert sommeren 2017.

– Det er en stor ære for oss å være en av vinnerne i World Summit Awards.  Å få en slik anerkjennelse i en tidlig fase i vårt günderprosjekt gjør oss ekstra motiverte for å jobbe videre med prosjektet og gjøre dette til en så bra løsning som mulig, sier Linda Skipnes Strand, en av gründerne og daglig leder i Bædi & Børdi.

11. - 13. mars 2019 er teamet bak Bædi & Børdi invitert til WSA Global Congress i Cascais, Portugal, for å motta prisen. 
 
Bædi & Børdi er barnas reiseguider i Norge og har som mål å gjøre museum og lignende attraksjoner morsommere og mer attraktive for barn.

Konseptet består av en app, spill, filmer med mer hvor barna møter de to rare og reiseglade figurene Bædi & Børdi.
 
World Summit Awards er en prisutdeling i regi av FN og Unesco som premierer digitale løsninger som gjør samfunnet bedre.

Dette i tråd med FNs bærekraftmål. 180 land er representert i konkurransen.

 
 

 

Saken fortsetter under annonsen.
[annonse]

Debatt
Vefsn No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.
Saken fortsetter under annonsen.