Ellen Agnete Brygfjeld og Arvid Martinsen er både samboere og samarbeider musikalsk. Foto: Privat

AMTrio har med en ung og en gammel gjest når de spiller på Gilles

Skrevet av Hedda Hiller
31.10.2019 06:00 - OPPDATERT 31.10.2019 17:02

Arvid Martinsen og hans samboer Ellen Agnete Brygfjeld er opptatt av dette med psykisk helse. Det vil gjenspeile seg i deres konsert.

Lørdag er det klart for konsert med Arvid Martinsen Trio på Gilles. 

AMTrio spiller kun egne låter skrevet av Ellen Agnete Brygfjeld med norske tekster og dikt på dialekt. Det er Arvid Martinsen som har komponert musikken og leder trioen.

Med seg i trioen har Arvid og Ellen fått med seg Christin Eriksen på piano og koring. Hun er Arvids faste pianist og keyboardist i flere prosjekter som i allsangduoen DaCapo Hippies, Sommerkonsertene og Jul i Brygfjelddalen. Christin er fra Mosjøen og ansatt i Vefsn Kulturskole.

(Saken fortsetter under bildet)

Christin Eriksen er det tredje medlemmet av AMTrio.

Ellen skal lese egne dikt, improvisert av Christin, mens Arvid Martinsen er vokalist, spiller akustisk gitar og joiker. Ja Saina Moosson (16) fra Marokko, som til daglig er elev ved Vefsn kulturskole, synger en låt "En Enkel Sang". Sjalg Wika på 80 år er solist på flygelhorn.

Arvid betegner sin musikk betegnes som melodiøs, popete, rockete, improviserende og funky.

– Tekstene handler om å være menneske, opp- og nedturer, men også ispedd mye humor og selvironi, sier Arvid Martinsen. 

Arvid og hans samboer og tekstforfatter Ellen Agnete er også opptatt av dette med psykisk helse. Alt dette er bakgrunn og inspirasjon til deres musikk og tekster. 

[annonse]
Arvid Martinsen har gitt ut EP-en "Kom å HørPå!", EP-en ”Fin Cafe” og singelen "På Gilles". Han har også turnert Nord-Norge helt siden 80-tallet med sine mange prosjekter.

Debatt
Vefsn No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.